tiistai 10. heinäkuuta 2012

5+1

Ei suinkaan raskauviikkoja, vaan Miehen kanssa yhdessäolon vuosia ja päivä <3


Eilen juhlittiin viidettä vuosipäivää, tosin aika eri tavalla kuin olin suunnitellut; mulle iski flunssanpoikanen päälle toissyönä joten sen sijaan että oltaisiin menty leffaan ja syömään ja maisteltu kuoharia parvekkeella Miehen työpäivän jälkeen, jäätiin kotiin pötkötteleen ja syömään kebabit.
No, kyllähän se kuohari säilyy otollisemoaankin päivään.


En sitten viitsinyt ottaa sitä ehkäisyasiaa puheeksi eilen, kun Mies oli selvästi väsynyt. Sanoi, ettei ollut saanut nukutuksi yöllä ja oli muutenkin aika vaitonainen koko päivän. Voi, kun tietäisinkin mitä se on pohtunut!


Torstaina lääkäriin kierron pituuden ja epäsäännöllisyyden vuoksi, ja viimeistään torstai-ehtoona aion ottaa asian kotosalla puheeksi. Minä lähden torstai-iltana maalaismaisemiin rentoutumaan muutamaksi päiväksi, niin saa ukkeli rauhassa pohtia vielä ainakin viikon. Blogin päivittämiseenkin saattaa tulla pitkän viikonlopun mittainen tauko, kun Bloggeria ei saa vielä windows-puhelimiin...

3 kommenttia:

  1. Niinpä. Mikä siinä asiassa on niin vaikeeta, että mies mielummin itse hautoo? Ei sano asioita ääneen, että molempien olo helpottuisi? Ei sano, vaikka pyytäis, anelis ja inisis?

    Munki mies on sellanen, että tästä lapsettomuus-jutusta ei vaan saa sanaakaan irti. Mielummin se mököttää ja on puhumatta, jos itte haluu siitä puhuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihme tyyppejä ne miehet. Ja jos sanoo etukäteen et "puhutaan ens viikonloppuna asioista kunnolla, mieti kantas ja mielipitees selvään muotoon", koko asia unohtuu seuraavaan päivään mennessä ja kun pitäis puhua ei on ukkeli ihan ulalla koko hommasta!

      Poista
    2. Pitäisköhän niitä varten perustaa joku laitos, joka helpottais tälläsissä asioissa. Sen kautta vaimo lähettäis miehelle kirjeen, jossa sanottais:

      "Hei(täytä nimi)! Haluan huomenna klo(täytä aika)-klo(täytä aika) välisenä aikana puhua asiasta(täytä aihe). Varauduthan siis tapaamiseemme päättämällä mielipiteesi ja tekemällä siitä kolmet kopoit."

      Sitten joku laitoksen tyyppi vahtis vieressä, kunnes kopiot on valmiina.

      Ja kyllä elämä helpottuis!:D

      Poista