torstai 5. heinäkuuta 2012

Ei vara venettä kaada


Tulevaan lapseen ja raskauteen valmistaudun monin tavoin.
Syön Minisun Mamaa, koitan saada Miehenkin napsimaan ainakin foolihappoa, E-vitamiinia ja sinkkiä, katselen sillä silmällä äitiysvaate-aleja.

Muutaman pienelle ihmiselle menevän vaatekappaleenkin olen ostanut, mutta ennen kaikkea olen ruvennut haalimaan kasaan sellaisia kirjoja joista itse pidin lapsena (ja mitä ei lapsuudenkotini, tulevan mummulan, kätköistä löydy), kunten Elsa Beskow’ta, Tiheikön väkeä ja Beatrix Potteria.

Ihanaista Elsa Beskow'ta
Kuva täältä


Isäni on jo rakentanut kehdon ja samaan settiin jakkaran. Näiden kanssa yhteensopivat hoitopöytä, kapioarkku ja päästäjatkettava sänky on suunnitteilla, vaikkei sängylle olekaan tarvetta vielä muutamaan vuoteen. Saatikan sitten kapioarkulle! Minulla ja veljelläni ollut pinnis on vintillä odottamassa seuraavaa nukkujaa, tosin luulenpa että pappa saa hioa kulahtaneen vaaleansinisen maalin pinnasta pois...

Ja niin, se testi muutama päivä sitten. Negatiivinenhan se oli. Olin tainnu tässä innostuksissani kehitellä pienoisen valeraskauden, ken tietää. No, uutta matoa koukkuun vaan.

Onko joku muukin huomannut yhtäkkiä haalivansa kaikenmaailman tavaraa, ajatellen seuraavaa (vielä saapumatonta) polvea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti