sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Seuraava vaihde

Ohhoh, huomenna uusi uljas elämä siirtyy seuraavaan vaiheeseen, eli Fitfarmin Superdieetille.





Ruokavalio ei tunnu mitenkään ylivoimaiselta, ja eiköhän siihen reenitahtiinkin totu.
Ainoa asia mikä huolettaa, on ensi tämä ensimmäinen viikko, kun huomenna on taas metu-annoksen nosto. Pelkään sitä huonoa oloa, joka on ainakin tähän mennessä ollut vähintään torstaihin saakka erityisesti aamun annoksen jälkeen.

Olen tähän saakka ottanut ensimmäisen annoksen metformiinia aamukymmeneltä aamupalaa syödessäni (tulee paha olo jos syön heti herättyäni aamiaista, pitää saada olla ensin tunti-pari hereillä) ja toisen annoksen iltaseitsemän aikaan. Pitää varmaan ruveta heräämään aikaisemmin aamupalalle ja sitten lähteä salille ja salin jälkeen ottaa metu... Eli taitaa päivän ensimmäinen metu siirtyä lähemmäksi puoltapäivää...

Kai sitä pitää ruveta katselemaan kauppalistaa ja lähteä ostamaan kasoittain rahkaa ja raejuustoa. Ja makeutusainetta.

7 kommenttia:

  1. Hei tsemppiä! Itsellä viisi viikkoa tuota takana ja meinasin lähteä vielä extraan mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei ilmeisesti oo ollut mitenkään ylivoimaisen kamalaa, jos kerran meinaa ottaa vielä lisää?

      Poista
  2. "Ja makeutusainetta."

    Mitä makeutusainetta? Stevia on ok, mutta keinotekoisethan (kuten aspartaami) ei ole kovin terveellisiä ja saattavat huijata elimistöä niin, että lihoaa vain helpommin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan perus aspartaamijauhetta, sitä kun ei ole villinä blogosfäärissä laukkaavista huhuista huolimatta todettu millään tavalla haitalliseksi suositusten mukaan käytettynä.

      Poista
    2. Meillä makeutetaan nykyisin hunajalla jos johonkin pitää makeutta saada! :)

      Poista
    3. Mäkin oon pitkän aikaa leivonnassa käyttänyt pääasiassa hunajaa, samaten teen makeuttamisessa, sopii ihan mielettömän hyvin esim. sitruunalla maustettuihin leivonnaisiin :)
      siinä on vaan se ongelma, että hunajasta jopa 80% on sokeria, mikä taas ei oikein sovi vähäkaloriseen ruokavalioon.

      Poista
  3. Ei ole kamalaa, helppoahan se on dieetillä olla, kun on ohjeet että vain nämä saat syödä. Normielämä on vaikeampaa ;)
    Tohon aspartaamiasiaan, jokainenhan itse päättää mitä syö :) ja on sitä varmasti paljon pahempiakin asioita maailmassa..
    Itse en käytä noita mehukeittoja (koska ne on ruokavaliossa vain tuomassa makua, ei ravintoarvojen takia), ne on makeutettu nimenomaan aspartaamilla ja mä en tykkää siitä mausta ja se tunkee sieltä läpi. Syön kyllä sukraloosilla makeutettuja protskupatukoita ja palautusjuomajauhetta, että en mäkään puhdas pulmunen ole ;)
    Kerrohan miten homma etenee! Ja muista ottaa alkukuvat ja mitat (vaikket täällä julkaisikaan), vaaka ei aina kerro totuutta :)

    VastaaPoista